Сподели

Услуги

Услуги

Какво Изработваме

В процеса си на развитие постоянно разширявахме набора от продукти и услиги, които предлагаме. Изпълняваме поръчки за:

Еталбонд

Еталбонда е алуминиева сплав. Създаден за външно и вътрешно облицоване на сгради. Той се състои от два листа ламинирана с нетоксична полиетиленова сърцевина. Характеристика на еталбонда:

● издръжлив
● здрав
● лек
● висока термо и звукоизолация
● лесна поддръжка за почистване
● висока устойчивост към атмосферни влияния
● стилен дизайн и широка цветова гама

Заради тези си качества, еталбонда се използва много широко в строителството. Намира приложение при търговски центрове, офиси, хотели, както и за обновяване на стари сгради.

Вентилируеми и Окачени Фасади

При тях на изградена алуминиева или метална конструкция се окачват стъклопакети. Конструкцията се състои от вертикали или хоризонтали, които се монтират с т. нар. „пети“ за стоманебетонните елементи на сградата. Нашият партньор за окачени стъклени фасади е ПРОФИЛКО. Окачените фасати са едно модерно, интелигентно и много ефективно решение за всякакъв вид фасади и покривни остъклявания. Благодарение на стъклените фасади , освен по-голяма пространственост и много светлина, сградите притежават висока степен на сигурност и изолация. Окачените фасади представляват комлинация от алуминиеви профилни конструкции и стъклопакет с различно захващане към носещата конструкция. В зависимост от технологията на иизграждане окачените фасади ги разделямае на три вида:

– Стандартна – с външна декоративна алуминиева капачка по вертикали и хоризонтална или само в едно от двете направления.
– Полуструктурна фасада – при нея не се изисква специално залепване на стъклопакетите. Стъклата се поставят в рамка или прикачват към носеща конструкция, при което отвън се виждат малки фуги между стъклопакетите и тесни рамки от алуминиеви профили.
– Структурна фасада – с помощта на структурен силикон, стъклата се залепват директно към алуминиевата конструкция. В резултат на което тя не се вижда.Фасадата изглежда огледално, като не се различават отваряамеите и неотваряемите части.

Немските профили KBE са ново висококачествено поколение профили. Символ е на най-високо качество на живот и оптимална икономичност. Профилите от системата 70 мм и 88 мм на KBE съчетават елегантен изглед на прозорците с най-модерната топлоизолация, сигурност и дълготрайност. Благодарение на немският механизъм ROTO има възможност за скрит обков на прозорците, което е едно интелигентно решение с немско качество. Немската фирма KBE е създадена през 1980 год. и е специализирана изключително в производството на PVC профили за прозорци и врати. От 1998 година KBE присъства и на българския пазар. Особено активно и успешно е развитието през последните 7-8 години, когато KBE положи значителни усилия и се утвърди като една от водещите фирми и в България. Още от самото създаване производствената база е разположена в Берлин, а от 2004 година за удобство на партньорите КВЕ и премести и администрацията в Берлин. Производствените мощности на завода в Берлин са разположени на 25 000 кв.м РЗП, а складовата база – на 100 000 кв.м РЗП. В завода в Берлин, който е един от най-модерните за производство на PVC профили в Европа, на 60 екструзионни линии се произвежда най-разнообразна гама PVC профили за цял свят. Качеството на продукцията е сертифицирано в над 25 държавни учреждения и е подложено на непрекъснат контрол от страна на национални и интернационални институти за изпитания, което налага и строг вътрешен контрол. За тази цел са оборудвани специални лаборатории за изпитания на здравината и устойчивостта на профила при екстремни условия.

От 1998 година KBE присъства и на българския пазар. Особено активно и успешно е развитието през последните няколко години, когато KBE положи значителни усилия и се утвърди като една от водещите фирми и в България. Създадена е мрежа от фирми и партньори във всички по-големи градове, която непрекъснато се развива и усъвършенства.
KBE оказва постоянна помощ и съдействие на своите партньори в България и упражнява технически контрол върху произвежданата от тях дограма, за да бъде гарантирано качеството на крайната продукция, която достига до клиента. Всички доставки на профили се извършват директно от централния склад на фирмата в Берлин, което е гаранция за отличното качество. КВЕ няма изнесено производство в никоя друга държава. Немският производител е направил едно единствено изключение за Русия, където притежава завод за производство на тези профили, поради факта, че немското предприятие не е в състояние да задоволи нуждите на необятния руски пазар. Търсенето на PVC профили с марка КВЕ в Русия е огромно, тъй като се оказва, че този вид профили са особено подходящи за суровите руски климатични условия и агресивната околна среда в тази държава. Успехът на фирмата се дължи на разнообразието на произвежданите профили и непрекъснатото развитие на нови технологии.

От 2003 година немската фирма КВЕ стана част отPROFINE GmbH, което даде нов тласък за развитие и иновации в производството на PVC профили за прозорците на бъдещето. Този непрекъснат стремеж към усъвършенстванедоведе и до лидерство на продукцията на PROFINE GROUP и заемане на солиден дял от пазара в Европа.

Материалът за прозорците на бъдещето

От януари 2001 г. КВЕ започна призводството на профили без съдържание на олово. Единствен сред големите производителите на профили PROFINE GROUPвлага при серийното им производството суровини с химически стабилизатор на калциево-цинкова основа и така избягва употребата на олово в цялостния производствен процес, като КВЕ е основоположника в тази насока. Днес новата генерация пластмасови профили за прозорци вече отговаря на бъдещите екологични изизсквания и е в хармония с доброволно поетото задължение „Винил 2010“ както и с целта на Европейската комисия за защита на околната среда и за избягване на употребата на олово като стабилизатор в индустриалното производство. При избягване на употребата на тежкия метал олово отпадат всички допълнителни обработки от началното производство на суровините до рециклирането на самия краен продукт. Въпреки това прозорците с лого greenline притежават естествено всички класически и икономически предимства на пластмасата като материал за производство на прозорци като например особената издръжливост и дълъг живот, превъзходна топлозащита, отлична издръжливост на влиянията на околната среда и висококачествена повърхност.
ПРОФИЛКО е гръцки алуминиев профил
Студена серия PR 52
Термо серия PR 72

Ролетни гаражни врати

Ролетните гаражни врати са отлично решение за Вашият гараж. Те намират приложение и при затваряне на големи пространства, както и там където не може да бъде използвана секционна врата. Произвежда се метал, стомана или алуминий с полиоуренанов пълнеж. Ролетните врати може да бъдат задвижвани ръчно или управлявани чрез мотор, с помощта на бутон или дистанционно управление. Цветовете могат да бъдат различни, според каталога на RAL.

Секционни гаражни врати – вратите на HROMANN са елегантно и интелигентно решение за частни или обществени гаражи и паркинги, както и за индустриални помещения.
Те са изработени от панели с дебелина до 40 мм. Панелите са съставени от два външни слоя, от дълбокогалванирана стомана с дебелина 0,5 мм. и вътрешен пенополиуретанен пълнеж. Предимствата на секционните врати са:

– Много добра топлоизолация
– Защита от външни атмосферни условия, влага, прах, насекоми.
– Защита от неоторизирано проникване в гаража, разбиване, кражба.
– Предотвратяване опасност от нараняване при щипване на пръсти при затваряне на вратата.
– При отваряне, гаражната секционна врата не заема допълнително пространство. в или пред гаража.
– Разнообразие на цветове, според каталога на RAL

Парапетите са един красив акцент в интериора на всяка сграда. Предлагаме само алуминиеви парапети. Те могат да се прилагат за външно и вътрешно обзавеждане. Могат да бъдат изработени само от алуминиеви тръби или стъкло, както и съчетани заедно. Предимства на алуминиевите парапети са:

● по-ниска цена
● лесно се почистват и поддържат
● не се поддават на лоши атмосферни условия
● бърз монтаж и демонтаж при необходимост
● не ръждясват
● не се окисляват
● модерен дизайн

При плъзгащите системи движението се осъществява по 5-канална релса, като всяко крило се движи по отделен канал. Събирането на крилата може да стане в двата края, като се прибират едно зад друго. Плъзгащата система е с долно водене. Максималната широчина на едно крило е до 1 метър и е с височина 2.50 метра.

Висяща система – при нея е характерно само горно водене на системата. Намира приложоение при остъкляване на заведения, веранди и магазини. Стъклата се движат по горна водеща релса. Използва се 10 мм. закалено стъкло с височина 4 метра и ширина на стъклото 1.20 м.

Предлагаме няколко типа плъзгащи системи – тип „ Хармоника“, тип „VW“ Фолксваген и тип „Плъзгане с повдигане“.

Слънцезащитни системи

Тези системи са нови продукти на пазара и масово навлизат в употреба, защото са доказано най-доброто решение. Те до минимум ограничават вредното въздействие на слънчевата светлина. Едновременно с това може да се разчита на естествена светлина с добро качество, както и на по-стабилна температура. Качествената система е гаранция, че вече няма да имате проблеми по отнощение на светлината и топлината.

Стъклените безпрагови системи са едно европейско, съвременно и гъвкаво решение за интериорно и екстериорно приложение. Намира приложение за остъкляване на балокни, хотели, ресторанти, кафенета, басейни, тераси и веранди. Системите са без вертикални профили, като стъклените крила се отварят на вътре. Стъклените крила се изработват от 10 мм триплекс и 11 мм закалено стъкло. Триплексът е многослойно ламинирано стъкло. Слоевете стъкло се свързват с различни видове многокомпонентни смоли и лепила. След залепването, смолата се втвърдява в безцветен прозрачен слой, който не наранява оптичните свойства на стъклото. При счупване стъклените арчета остават залепени към смолистия слой, така че няма опасност от нараняване.

Стъклени витрини

Немислимо е съвременното строителство без стъклени витрини.

Те дават възможност за максимална видимост на помещенията, както и спестяване на енергия за осветление на помещението. Витрините от стъкло са произведение от два типа стъкло:
● Флоатно единично стъкло, което може да бъде закалено
● Триплексово стъкло, което се състои от две стъкла, залепени помежду си.

Дебелината на витрините са от 6 мм до 12 мм. Максимален размер 6метра на 3,20 метра.

Керамични фасади

Тази вентилируема облицовка се изгражда от различни по размери керамични плочи. Покритието върху самата керамика е различно – натурално, антиграфично и глазирано покритие. Предимство на керамичните фасади:

● отлична топло, водо и звукоизолация
● огнеустойчивост
● лесен монтаж
● липсата на отвори в керамиката за събиране на прах, вода и микроорганизми
● повърхността е гладка и самомиеща се при дъжд

Тези характеристики на керамичната фасада я правят много подходяща за жилищни сгради, офиси и търговски центрове.