Share

За нас

За нас

01

Кои сме ние

Сити груп-Благоевград е еднолично дружество с ограничена отговорност, създадено през 2004 г. Бързо след учредяването си , с безупречно високо качество и конкурентни цени, Сити груп се превърна в предпочитан партньор за изпълнение на проекти от еталбонд, керамични. Структурни и окачени фасади, Al, PVC дограма.

Нашата фирма не е като повечето стандартни фирми за дограма в България. Тя е малка бутикова фирма. Едно от нашите предимства е, че ние сме производители. При нас целият производствен процес от вземане на размерите, изработката, доставка и монтаж се извършва от един професионален екип. При нас не се къса дългата верига от работни звена в големите фирмиза дограма, където едни ти вземат размерите, втори произвеждат , а трети монтират дограмата. Не сме и от армията фирми за дограма, които са посредници и прекупвачи и осъществяват само монтажна дейност. Фирмата ни предлага сигурност, коректност, високо качество на продуктите си, както и спазване на договорените срокове. Ако търсите всичко това, Вие сте добре дошли при нас, попаднали сте на точното място. Стремежът на фирмата през всичките тези години е да усъвършенства технологията на производство и да представя най-новите и иновативни продукти, които са показани на специализирани европейски изложения за дограма.

Най-добрата реклама за нас са нашите доволни клиенти , които са ни се доверили и са ни препоръчали. Нашият малък екип гарантира, че всички произведени продукти ще се изработят и монтират с личното ни отношение и старание.

Ние обичаме това, което правим и всеки един клиент за нас е скъп и го приемаме като наш приятел.

Управител: Иван Китанов

1

02

Нашите Умения

Екипът ни поема всичко – от идея и концепция до реализация. Ние вярваме в традициите и ги включваме в нашите иновации. Всички наши проекти включват модерен образ и функционални решения. Клиентът е душата на проекта и основната ни цел е да илюстрираме неговите ценности и индивидуалност чрез дизайн.