Share

Луксозни входни врати

Луксозни входни врати

Алуминиеви входни врати.

Нашите луксозни алуминиеви входни врати са част от най-новото попълнение услуги в нашата бутикова фирма. Висококачествените ни входни врати се предлагат напълно затворени или частично остъклени.

Осигурете красивият вход, който дома ви заслужава. Нашите луксозни входни врати са подходящи за създаването на функционален и естетически красив вход към вашият имот. Нашата гама от висококачествени алуминиеви врати незабавно ще подобри външния вид и усещането на вашия дом. С изключителна сигурност, ефективност и издръжливост, вие може да изберете от огромно разнообразие алуминиеви входни врати, включително и частично остъклени решения. Със сигурните си заключващи системи с висока сигурност, разнообразните цветове и елегантното съвременно усещане, не е изненадващо, че алуминиевите входни врати продължават да увеличават популярността си.

входни врати
входни врати

Ако търсите алуминиеви луксозни входни врати в България, със сигурност сте попаднали на правилното място!

Предимствата на луксозните алуминиеви входни врати.

Несъмнено, има много предимства, които можем да изтъкнем. Те са перфектно оборудвани, за да издържат на изискванията на ежедневието. Качествените ни алуминиеви входни врати предлагат изключителна топлоизолация, най-висок стандарт за сигурност и оптимална дълготрайност. Така че, освен значителните икономии на енергия, вие също така ще може да спите спокойно през нощта, сигурни че вашият дом е защитен. В допълнение на това, алуминиевите входни врати гарантират дълъг живот и са изключително устойчиви на различни метеорологични условия.

Същност на луксозните алуминиеви входни врати.

Всички видове алуминиеви входни врати осигуряват сигурност и надеждност. Там, където те се различават, е във външния им вид и ценовата им точка. Алуминиевата врата с вградения декоративен панел обикновено е много по-евтина.

алуминиева входна врата с прозорци
алуминиева входна врата с прозорци

От друга страна, вратите, произведени с панел като неразделна част, изглеждат по-различно, по-завършено и по-добре. На първо място не е очевидно, че това е остъклена врата. Поглеждайки към вратата, виждате пълен панел с чисти линии и без видими следи, които държат стъклото на място.

Луксозните входни врати на CITY GROUP се предлагат в този по-добър всеобхватен вид. Този външен вид е първата подсказка за това колко добър е дизайнът на вашите врати.

Какво да очакваме стандартно от най-добрите алуминиеви входни врати.

Най-общо казано, всички качествени алуминиеви входни врати стандартно се доставят със следните спецификации:

  • Устойчиво прахово покритие в богат избор от цветове.
  • Обширни опции за дръжки, брави и други аксесоари за врати.
  • Сигурни многоточкови, ръчни или електронни заключващи системи.
  • Отлични топлинни характеристики, както и U-стойности.

Предимства на алуминиевите входни врати.

Алуминиевите входни врати считаме за по-добри от пластмасовите PVC врати, както и от блиндираните врати. Докато блиндираните врати са здрави и сигурни, алуминиевите входни врати осигуряват някои ключови предимства. Тези предимства се засилват, когато в дома има и други алуминиеви врати и прозорци.

  • По-висока топлоизолация
  • Още по-добра сигурност, тъй като алуминиевите врати приемат значително повече точки на заключване.
  • Изключителна акустична изолация
  • Изключително стабилни.
  • Точно цветово съвпадение с други алуминиеви продукти в дома, а не близко съвпадение като при блиндираните врати или фолирани PVC врати.

Разбира се, цената за луксозна алуминиева входна врата би била по-висока, но определено си заслужава. Цените на вратите изработени от CITY GROUP са съобразени с високото им качество и запазват конкурентната си себестойност.

Технологията, използвана в алуминиевите входни врати.

Технологиите в конструкцията на алуминиевите врати, сигурността и дизайна са напреднали значително през последните години. В резултат на това съвременните алуминиеви врати предлагат високо качество, ненадминати характеристики и висока изолация, както и оптимални показатели по отношение на сигурността и топлинната ефективност.

алуминиева входна врата за къща
алуминиева входна врата за къща

Алуминиевите врати имат далеч по-добри решения в сравнение с пластмасовите или композитните врати и се предлагат с по-широк избор от брави и дръжки. Има и други предимства, които не се предлагат при PVC вратите, като напълно скрити панти, много по-изчерпателен избор на дръжки, както и други аксесоари.

Що се отнася до външния вид, той е ненадминат, заради високата степен на персонализация. Богат избор от цветове, текстури, фини детайли и различни аксесоари.

Алуминиевите входни врати са съвкупност от много успешни и полезни технологии:

  • Изключително висококачествени материали
  • Автоматично или ръчно затваряне.
  • Възможност за интегрирано LED осветление.
  • Автоматични ключалки на вратите, скенери за пръстови отпечатъци и връзка със системи за домашна автоматизация.
  • Електромеханични брави, предлагащи също контрол на достъпа.

Намерете вашата перфектна входна врата по поръчка още днес! Свържете се с наш консултант, за да разберете повече за желаните модели алуминиеви входни врати, цена и други.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ЛУКСОЗНИ ВХОДНИ ВРАТИ

Къде изработваме и монтираме луксозни алуминиеви входни врати?

Изработваме и монтираме луксозни алуминиеви входни врати врати в гр. София, гр. Перник, гр. Кюстендил, гр. Самоков, гр. Дупница, гр. Благоевград, гр. Велинград, гр. Банско, гр. Сандански, гр. Гоце Делчев и гр. Петрич, както и околните селища около тях.

Ако проекта ви се намира извън тази карта, моля свържете се с нас.

Избрани проекти включващи входни врати.

Заведение Downtown, гр. Благоевград

Виж проекта

Луксозни външни врати

Виж проекта

Луксозна входна врата на еднофамилна къща

Виж проекта

Луксозна входна врата в гр. Благоевград 3

Виж проекта

Луксозна входна врата в гр. Благоевград 4

Виж проекта

Луксозна входна врата в гр. Гоце Делчев 2

Виж проекта