Share

Алуминиеви врати и прозорци

Алуминиеви врати и прозорци

Обща характеристика на алуминиева дограма

Ако търсите нови алуминиеви врати и прозорци за вашия дом, реновирате стара сграда или проектирате нова конструкция, в CITY GROUP разполагаме с перфектната алуминиева дограма за вашите нужди. Широката ни гама от системи и цветове задоволяват и най-взискателните ни клиенти.

Алуминиевите прозорци и врати позволяват навлизането на слънчева светлина, но същевременно защитават помещенията от външни въздействия, като студ и горещина. Модерните и качествени алуминиеви дограми са издръжливи, здрави и естетични.

Разнообразната гама от алуминиеви врати и прозорци на CITY GROUP предлага практично и красиво решение за всяка сграда, била тя търговски обект, жилищна кооперация, еднофамилна къща или офис помещение. Еднокрилни и двукрилни алуминиеви прозорци с различни механизми, плъзгащи системи и много др.

В днешно време, необходимостта от запазване на енергията е много важна и е основна характеристика при новото поколение енергоспестяващи системи изградени от CITY GROUP. Нашите алуминиеви системи предлагат високи нива на топлоизолация, шумоизолация, устойчивост на вятър и вода, а в същото време изглеждат красиви и елегантни.

Алуминият е многофункционален и лек материал с минимален разход за поддръжка. Има изключително дълъг живот и е устойчив на различни метеорологични условия. Алуминиевата дограма е много здрава и на практика вечна. Тя не корозира от влагата и не се влияе от големи температурни разлики – запазва структурата си завинаги. Отделно, алуминият позволява сложни архитектурни решения и се използва за помещения с най-различно предназначение.

От друга страна, алуминият е добър проводник на температура, което означава, че алуминиевата дограма е с термично прекъсване. Това прекъсване се осъществява чрез пластмасови вложки, изработени от полиамид, които разделят профила на две части. По този начи разграничават вътрешното и външното пространство. Ширината на термостата е от съществено значение за добрите резултати. Препоръчително е термичното прекъсване на алуминиевата дограма да бъде минимум 16 милиметра, а при по-качествените алуминиеви дограми то дори е 20 или повече милиметри.

Алуминиева дограма цена

Ако се интересувате от конкретен тип алуминиева дограма или просто искате да уточните проекта си с наш консултант и да разберете повече за алуминиева дограма цена, може да се свържете с нас на посочените по-долу телефон или имейл, или да ни посетите в наш офис.

Цвят на алуминиева дограма

Традиционно дограмата се предлага в бял цвят, но профилите могат да бъдат прахово боядисани в различни цветове, което естествено повишава цената за алуминиева дограма.

Къде се използва алуминиевата дограма?

Алуминиевата дограма се използва навсякъде където съществуват повишени изисквания за здравина. Затова този материал е предпочитан при изграждане на зимни градини и други окачени системи.

Предлага се и алуминиева дограма без термично прекъсване. Тя е известна още като студен профил. Използването й в жилищата също е възможно, но то се ограничава главно до интериорни врати, врати за баня или тоалетна, вътрешни алуминиеви преградни стени, както и много други интериорни решения. Също може да се използва за остъкляване на тераси, които не се отопляват.

Какво представлява стъклопакетът в алуминиевата дограма?

Стъклопакетът представлява конструкция, съвкупност от две или повече стъкла, между които има въздушно пространство или газ. Наистина добрият стъклопакет може да изолира дома ви или офиса от външни влияния, както и предотвратява образуването на конденз отвътре. Добрия стъклопакет има отлична топлоизолация, шумоизолация и светлопропускливост. Тъй като стъклопакетът заема около 80% от площта на целия прозорец или врата, качеството му е от изключително значение.

алуминиева дограма цена, алуминиеви врати цени
алуминиева дограма цена, алуминиеви врати цени

Как да спрем конденза с качествен стъклопакет?

Кондензат се появява когато е специфична температурата и влажността в съответното помещение. Ако температурата в стаята е 21 градуса по целзий, а влажността на въздуха е 50%, то ако охладим помещението до 9 градуса има предпоставка да се появи конденз и влага. Решението на този проблем са прозорците с троен стъклопакет, над 36 милиметра. С този стъклопакет в алуминиевата ви дограма конденз е почти невъзможен.

Алуминиеви прозорци. Алуминиеви прозорци цена.

Алуминиевите прозорци изработени от CITY GROUP са изключително сигурни и качествени, защото се сглобяват и карбонат машинно в четирите ъгъла на рамката, в съчетание със специализирано лепило. Това е гарантира здрави крила без провисване и усукване. Сглобките осигуряват и плътното затваряне на ъгъла, без луфтове. Цената на алуминиевите прозорци е пряко свързана с проекта на клиента. Свържете се с нас, за да се консултирате с наш служител.

Алуминиеви врати. Алуминиеви врати цена.

Сглобките на алуминиевите ни врати се правят по аналогичен начин с алуминиевите прозорци, което ги прави отново много сигурни и качествени. Подходящи са и за административни сгради и училища, с по-натоварена експлоатация. Профилите на алуминиевите врати са с термомост. Цената на алуминиевата врата зависи от проекта на клиента. Свържете се с наш консултант, за да научите повече.

Изработка на алуминиева дограма по спецификация на клиента.

Системите ни могат да бъдат изработени по ваша спецификация. Свържете се с наш консултант или ни посетете в офиса, за да изберем заедно най-подходящите алуминиеви врати и прозорци за вашия проект.

ЗАПИТВАНЕ ЗА АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА

Къде изработваме и монтираме Алуминиева дограма, алуминиеви врати и прозорци.

Изработваме алуминиеви врати и прозорци в гр. София, гр. Перник, гр. Кюстендил, гр. Самоков, гр. Дупница, гр. Благоевград, гр. Велинград, гр. Банско, гр. Сандански, гр. Гоце Делчев и гр. Петрич, както и околните селища около тях.

Ако проекта ви се намира извън тази карта, моля свържете се с нас.

Избрани проекти с алуминиева дограма