Share

Гаражни врати

Гаражни врати

Гаражни врати

Гаражните врати, които изграждаме в CITY GROUP са широко използвани както в частните жилищни сгради така и на общите гаражни площи. В CITY GROUP, гаражните врати, които изграждаме се делят главно на два вида – ролетни гаражни врати и наложените вече на българския пазар – секционни гаражни врати.

Заявете вашата гаражна врата още днес! Свържете се с наш консултант и ще получите най-доброто съотношение между качество и цена на гаражна врата, съобразени с вашите нужди.

ролетни гаражни врати
ролетни гаражни врати

Ролетни гаражни врати

Ролетните гаражни врати са отлично решение за Вашият гараж. Те намират приложение и при затваряне на големи пространства, както и там където не може да бъде използвана секционна врата. Произвежда се метал, стомана или алуминий с полиуретанов пълнеж. Ролетните врати може да бъдат задвижвани ръчно или управлявани чрез мотор, с помощта на бутон или дистанционно управление. Цветовете могат да бъдат различни, според каталога на RAL. Постепенно навлизат на пазара в България. Макар и създадени основно като охранителни врати за магазини и офиси, те намират приложение и като гаражни врати на фамилни къщи, жилищни кооперации и други. В сравнение със секционните гаражни врати, ролетните имат по-слаби термоизолационни качества, по-шумни са и живота им на експлоатация е по-къс.

CITY GROUP предлагат на своите клиенти ролетни гаражни врати с или без изолация. Ако ролетните гаражни врати представляват интерес за вас, не се колебайте да се свържете с наш консултант, за да намерим заедно най-добрия вариант за вашият проект.

секционни гаражни врати
секционни гаражни врати

Секционни гаражни врати

Секционните гаражни врати на HROMANN са елегантно и интелигентно решение за частни или обществени гаражи и паркинги, както и за индустриални помещения. Те са изработени от панели с дебелина до 40 мм. Панелите са съставени от два външни слоя, от дълбокогалванирана стомана с дебелина 0,5 мм. и вътрешен пенополиуретанов пълнеж. Предимствата на секционните врати са:

  • Много добра топлоизолация
  • Защита от външни атмосферни условия, влага, прах, насекоми.
  • Защита от неоторизирано проникване в гаража, разбиване, кражба.
  • Предотвратяване опасност от нараняване при затискане на пръсти, при затваряне на вратата.
  • При отваряне, гаражната секционна врата не заема допълнително пространство. в или пред гаража.
  • Разнообразие на цветове, според каталога на RAL

Повече за секционните гаражни врати

Секционните гаражни врати са най-високият клас гаражни врати не само в България, но и в цял свят. Те съчетават в себе си отлични топлоизолационни качества, безшумно отваряне и затваряне, както и надеждна дългогодишна експлоатация без ненужни компромиси, което останалите врати не могат да предложат.

CITY GROUP ви предлага термоизолирани секционни гаражни врати, с материали от Германия и Холандия. При проектирането и изработката им са следвани водещите в бранша стандарти, съвременни технологии и строг контрол над качеството. Секционните гаражни врати се предлагат в разнообразие от цветове. Не се колебайте да се свържете с наш консултант, за да получите информация за пълната гама и възможните опции.

Още предимства на секционните гаражни врати

Секционните гаражни врати пестят пространство, благодарение на това, че се отварят на секции, плътно по тавана на гаража ви. Те са безшумни при употреба, благодарение на силиконовите и гумени елементи. Поддръжката на секционните гаражни врати е лесна и бърза – прави се веднъж годишно и гарантира дълъг живот на експлоатация. Секционните гаражни врати се предлагат в голямо разнообразие от цветове и панели, които гарантират най-доброто съчетание спрямо вашите нужди и дизайна на дома ви. Топлоизолацията на секционните гаражни врати осигуряват прохлада в летните горещини и защита от студените и мразовити зимни дни. Всяка секционна гаражна врата, изградена от CITY GROUP, осигурява повишена надеждност и сигурност, благодарение на технологиите против късане на пружини и въжета, както и спазване на най-новите европейски стандарти в индустрията.

Всички тези преимущества, съчетани с конкурентните и достъпни цени, превръщат секционните гаражни врати в категоричен избор на българския пазар. Свържете се с наш консултант още днес и заедно ще намерим най-подходящата гаражна врата за вашите нужди.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ГАРАЖНИ ВРАТИ

Къде изработваме и монтираме гаражни врати?

Изработваме и монтираме гаражни врати в гр. София, гр. Перник, гр. Кюстендил, гр. Самоков, гр. Дупница, гр. Благоевград, гр. Велинград, гр. Банско, гр. Сандански, гр. Гоце Делчев и гр. Петрич, както и околните селища около тях.

Ако проекта ви се намира извън тази карта, моля свържете се с нас.

Избрани проекти с гаражни врати.