Share

Слънцезащитни системи

Слънцезащитни системи

Слънцезащитни системи.

Слънцезащитните системи са изключително важни, защото предпазват съвременните сгради от прегряване и в същото време позволяват навлизането на слънчева светлина във вътрешните помещения.

Прилагенето на слънцезащитните системи или ролетни щори е най-ефективния начин за правилното равновесие между допускане на слънчева светлина и предпазване от прегряване. Качествените слънцезащитни системи намалят необходимостта от климатизация и охлаждане без да правите компромис с навлизането на слънчева светлина.

Слънцезащитните системи със жалузи от CITY GROUP са идеалното решение за сгради с изцяло стъклени фасади, защото осигуряват защита от топлина и прекомерна слънчева светлина, но в същото време не блокират видимостта в помещенията. Предлагат се в различни конфигурации, направени от различни материали и с различни покрития, за да се доближат и отговорят максимално на вашите специфични изисквания.

Освен алуминиевите жалузи, CITY GROUP предлага и ново поколение външни ролетни щори изградени с най-новите технологии и с изключително висока функционалност. Предлагат се в разнообразни варианти, които покриват нуждите на всеки проект.

слънцезащитни системи цени
слънцезащитни системи цени

Плюсове на слънцезащитни системи и ролетни щори.

Слънцезащитните системи или ролетните щори са необходим елемент от всяка модерна и нова сграда, защото има доказан ефект върху нейната енергийна ефективност. Качествените слънцезащитни системи и външни ролетни щори осигуряват вътрешен комфорт и красив екстериорен дизайн на всяка съвременна сграда. Всички нови архитектурни проекти, били те еднофамилни къщи, обществени сгради или офис сгради, трябва да покрият сериозни изисквания по отношение на енергийна ефективност, звуко, влаго и топлоизолация, пожарна безопасност, както и микроклимат, за една по-приятна и здравословна среда за живот или работа. Качествените и правилно монтирани фасадни слънцезащитни системи осигуряват максимален комфорт по отношение на слънчевата светлина във вътрешните помещения на сградата.

Необходимостта от слънцезащитни системи.

Слънцезащитни системи, те са необходим елемент от всяка сграда с доказан ефект върху нейната енергийна ефективност. Те осигуряват вътрешен комфорт и екстериорен дизайн на всяка съвременна сграда. Всяка съвременна сграда покрива сериозни изисквания по отношение на енергийната ефективност, звуко и топлоизолацията. Както и за пожарна безопасност, микроклимат на работното място и други. Една от съществените сградни системи е именно системата за слънцезащита. Особено значение имат фасадните слънцезащитни системи инсталирани от външната страна на фасадата. При добър проект и реализация тези системи осигуряват максимален комфорт по отношение на слънчевата светлина във вътрешността на сградата. Съвременната индустрия осигурява широк набор от продукти за слънцезащита.

Цена на слънцезащитните системи от CITY GROUP.

Ако се интересувате от конкретна слънцезащитна система или искате да разберете повече за евентуалната слънцезащитни системи цена, моля свържете се с наш консултант, за да намерите най-подходящата система за вашия проект.

ЗАПИТВАНЕ ЗА СЛЪНЦЕЗАЩИТНИ СИСТЕМИ

Къде изработваме и монтираме слънцезащитни системи?

Изработваме и монтираме слънцезащитни системи в гр. София, гр. Перник, гр. Кюстендил, гр. Самоков, гр. Дупница, гр. Благоевград, гр. Велинград, гр. Банско, гр. Сандански, гр. Гоце Делчев и гр. Петрич, както и околните селища около тях.

Ако проекта ви се намира извън тази карта, моля свържете се с нас.

Проекти включващи слънцезащитни системи и ролетни щори.