Share

PVC врати и прозорци

PVC врати и прозорци

Какви видове PVC прозорци има и какви са техните особености?

Основно, PVC прозорците се делят на два вида – могат да бъдат отваряеми и неотваряеми. Ако един ПВЦ прозорец е отваряем, той може да се отваря наляво, надясно, хоризонтално или вертикално. Съществува у друг тип ПВЦ прозорец, където горната част му се отделя от рамката и застава по диагонал. Това се осъществява посредством предварително монтиран в него специален механизъм.

Съществуват и ПВЦ прозорци с многокамерни конструкции с различен брой камери. Именно тези камери увеличават изолационните свойства на стъклопакета или дограмата. Колкото повече са камерите в дограмата толкова по-висока топлоизолация има съответното помещение.

Ако искате да изберем правилния прозорец за вашите нужди или да разберете актуалната ПВЦ прозорец цена, според вашите изисквания, свържете се още днес с наш консултант.

Избор на подходяща PVC дограма.

При избора на качествена PVC дограма, освен камерите в дограмата е от съществено значение и дебелината на самият стъклопакет, тъй като той заема най-голяма част от цялата конструкция на повечето ПВЦ дограми. Ако стъклопакета е хубав и дебел, изолационните свойства на цялостната конструкция ще бъдат в пъти по-добри.

pvc dograma, пвц врата, пвц прозорец, pvc врата, pvc прозорец
pvc dograma, пвц врата, пвц прозорец, pvc врата, pvc прозорец

Монтажа на PVC дограмата е от изключителна важност. Неправилно монтирана пвц врата или пвц прозорец са предпоставка при отваряне да започват сами да се отварят и затварят, заради неправилна нивелация. Икономията от крепежни елементи пък е предпоставка целия детайл да започне да хлопа.

Почистване и поддържане на PVC прозорци.

Почистват се със специални препарати за стъкло. Обикновено те пристигат с пръскащ механизъм, помпа, който позволява по-равномерно нанасяне на разтвора. След нанасяне на препарата, забърсването става със сух микрофибърен парцал. Ако останат някакви петна, повторете още веднъж и от двете страни на стъклопакета.

Защо да изберете PVC прозорци изработени от CITY GROUP?

Бутиковата ни фирма е сигурен източник на качествени продукти с гаранционно обслужване и цени съобразени с пазара и качеството на продуктите. Дългогодишният ни опит и препоръките на клиентите ни към техни близки и познати са сигурен знак за качественото обслужване на предлаганите стоки и услуги.

Ако искате да се възползвате от предложенията ни, посетете ни в наш офис или се свържете с наш консултант по телефона. Ще ви насочим към оптималния продукт спрямо вашите нужди!

Предимствата на PVC дограмата

Шумо и топлоизолация с помощта на PVC дограмата

За да си осигури нужния комфорт в дома и офиса е изключително важно да се отдели достатъчно внимание на фактори като шумо и топлоизолация при избора на подходяща PVC дограма. Шумът е един от най-подценяваните фактори за нашето здраве, а добрата топлоизолация ще осигури по-ниски сметки за отопление и охлаждане. Идеалната PVC дограма ще направи вашият дом тих, спокоен, хладен през лятото и топъл през зимата.

Свържете се с наш консултант или посетете офиса ни, за да разберете кой PVC профил е подходящ за вашата шумоизолация, в зависимост от средата, в която се намира домът или офисът ви.

Енергийна ефективност на PVC дограма

Огромно количество от топлинните загуби (над 40%) преминават през прозорците. Именно за това е много важен избора на профил, който е адаптивен и държи топлината в помещението, през зимата, а през лятото поддържа дома хладен. Енергийната ефективност зависи от вида PVC профил, стъклопакета и някои други фактори.

Изпратете запитване или се свържете с нас и с удоволствие ще ви консултираме, коя PVC дограма е най-подходяща за вашата топлоизолация.

Защита от взлом с PVC дограма

Най-честите опити за влизане с взлом са през прозорците. Стандартните ни PVC прозорци са с добро ниво на сигурност.

Входни PVC врати

Независимо кой профил избирате, вие ще получите сигурен и качествен продукт, характеризиращ се с добри параметри на топло и шумоизолация, разнообразна гама фолиа (което дава възможност за широк спектър от интериорни дизайни), високо ниво на безопасност, елегантен дизайн, който отговаря на съвременните архитектурни тенденции, прилагане на нисък праг, който осигурява удобна употреба.

pvc дограма
pvc дограма

Немските профили KBE са ново висококачествено поколение профили. Символ е на най-високо качество на живот и оптимална икономичност. Профилите от системата 70 мм и 88 мм на KBE съчетават елегантен изглед на прозорците с най-модерната топлоизолация, сигурност и дълготрайност. Благодарение на немският механизъм ROTO има възможност за скрит обков на прозорците, което е едно интелигентно решение с немско качество. Немската фирма KBE е създадена през 1980 год. и е специализирана изключително в производството на PVC профили за прозорци и врати.

История на KBE от 1998

От 1998 година KBE присъства и на българския пазар. Особено активно и успешно е развитието през последните 7-8 години, когато KBE положи значителни усилия и се утвърди като една от водещите фирми и в България. Още от самото създаване производствената база е разположена в Берлин, а от 2004 година за удобство на партньорите КВЕ и премести и администрацията в Берлин. Производствените мощности на завода в Берлин са разположени на 25 000 кв.м РЗП, а складовата база – на 100 000 кв.м РЗП. В завода в Берлин, който е един от най-модерните за производство на PVC профили в Европа, на 60 екструзионни линии се произвежда най-разнообразна гама PVC профили за цял свят. Качеството на продукцията е сертифицирано в над 25 държавни учреждения и е подложено на непрекъснат контрол от страна на национални и интернационални институти за изпитания, което налага и строг вътрешен контрол. За тази цел са оборудвани специални лаборатории за изпитване на здравината и устойчивостта на профила при екстремни условия.

KBE оказва постоянна помощ и съдействие на своите партньори в България и упражнява технически контрол върху произведената от тях дограма, за да бъде гарантирано качеството на крайната продукция, която достига до клиента. Всички доставки на профили се извършват директно от централния склад на фирмата в Берлин, което е гаранция за отличното качество. КВЕ няма изнесено производство в никоя друга държава. Немският производител е направил едно единствено изключение за Русия, където притежава завод за производство на тези профили, поради факта, че немското предприятие не е в състояние да задоволи нуждите на необятния руски пазар. Търсенето на PVC профили с марка КВЕ в Русия е огромно, тъй като се оказва, че този вид профили са особено подходящи за суровите руски климатични условия и агресивната околна среда в тази държава. Успехът на фирмата се дължи на разнообразието на произвежданите профили и непрекъснатото развитие на нови технологии.

KBE – част от PROFINE

От 2003 година немската фирма КВЕ стана част от PROFINE GmbH, което даде нов тласък за развитие и иновации в производството на PVC профили за прозорците на бъдещето. Този непрекъснат стремеж към усъвършенстванедоведе и до лидерство на продукцията на PROFINE GROUP и заемане на солиден дял от пазара в Европа.

пвц дограма
пвц дограма

Материалът за прозорците на бъдещето.

От януари 2001 г. КВЕ започна производството на профили без съдържание на олово. Единствен сред големите производителите на профили PROFINE GROUP влага при серийното им производството суровини с химически стабилизатор на калциево-цинкова основа и така избягва употребата на олово в цялостния производствен процес, като КВЕ е основоположника в тази насока. Днес новата генерация пластмасови профили за прозорци вече отговаря на бъдещите екологични изисквания и е в хармония с доброволно поетото задължение „Винил 2010“ както и с целта на Европейската комисия за защита на околната среда и за избягване на употребата на олово като стабилизатор в индустриалното производство. При избягване на употребата на тежкия метал олово отпадат всички допълнителни обработки от началното производство на суровините до рециклирането на самия краен продукт. Въпреки това прозорците с лого greenline притежават естествено всички класически и икономически предимства на пластмасата като материал за производство на прозорци като например особената издръжливост и дълъг живот, превъзходна топлозащита, отлична издръжливост на влиянията на околната среда и висококачествена повърхност.

Независимо каква ПВЦ дограма търсите, в CITY GROUP може да намерите най-подходящия модел за вашите нужди. Свържете се още днес с наш консултант!

ЗАПИТВАНЕ ЗА PVC ДОГРАМА

Къде изработваме и монтираме PVC дограма, PVC врати и прозорци.

Изработваме PVC врати и прозорци в гр. София, гр. Перник, гр. Кюстендил, гр. Самоков, гр. Дупница, гр. Благоевград, гр. Велинград, гр. Банско, гр. Сандански, гр. Гоце Делчев и гр. Петрич, както и околните селища около тях.

Ако проекта ви се намира извън тази карта, моля свържете се с нас.

Примерни проекти за PVC врати и прозорци.